Ga naar hoofdinhoud

Onze mensen

QuinFlex is een servicegericht uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal staan. QuinFlex is een familiebedrijf en wordt gerund door Ramon en Kevin. Ramon is een out of the box denker. Hij is graag onder de mensen en vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk. Kevin heeft door zijn achtergrond in sales een groot netwerk opgebouwd en weet met zijn mensenkennis snel de juiste persoon op de juiste werkplek te plaatsen.

Kiest u voor QuinFlex dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat u de juiste medewerkers op de juiste plek heeft en dat u zich niet druk hoeft te maken over alle administratieve afhandelingen.

Waarom kiezen voor QuinFlex?

Bespaar tijd door administratieve handelingen aan ons over te laten
Wij zorgen voor vakkundig personeel
U heeft geen werkgeversrisico’s
Maximale flexibiliteit
Altijd online inzicht in gewerkte uren en facturen
Persoonlijke begeleiding, ook na plaatsing van uitzendkrachten
Volledig gecertificeerd

Bent u op zoek naar tijdelijke medewerkers?

We komen graag een keer bij u langs op een moment dat het u uitkomt, om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel 06-24226422 of mail naar info@quinflex.nl.

Uitzenden

QuinFlex heeft een grote database van uitzendkrachten opgebouwd. Naast de werving hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de administratie, het opstellen van contracten en het verlonen van de medewerkers. Dat regelen wij. En aangezien wij juridisch werkgever zijn hoeft u zich ook niet druk te maken over werkgeversrisico’s. Een geruststellend gevoel toch?

Volledig gecertificeerd

QuinFlex is powered by Nedflex. Dat wil zeggen dat wij in Nedflex een betrouwbare backoffice hebben, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Nedflex is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij gebruik maken van de expertise van Nedflex, dat ruim 20 jaar ervaring heeft in de uitzendbranche.

Payrolling

Payrolling is simpel gezegd het uitbesteden van al uw (personeels)administratie en daarmee ook alle werkgeversrisico’s. Uw medewerkers komen bij ons op de payroll te staan. Dat betekent dat wij juridisch werkgever worden, wij maken de contracten, betalen de lonen uit, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft de gewerkte uren, wij doen de rest.

►   Voor wie is payrolling geschikt?

Wanneer u (tijdelijke) medewerkers in dienst heeft, of dat nu 1 of 100 medewerkers zijn kan payrolling u al vele voordelen opleveren. Maar ook wanneer u als freelancer of ZZP’er werkt kunt u kiezen voor payrolling. Wij nemen u alle administratieve lasten uit handen en u kunt zich volledig richten op uw eigenlijke werk.

Werving & selectie

Bent u op zoek naar ervaren, betrouwbare, vaste medewerkers? Ook daar helpen wij u graag bij. Dankzij ons grote netwerk en onze mensenkennis garanderen wij u snel aan de juiste kandidaten voor te stellen. Wanneer u tevreden bent over de medewerker en de medewerker is tevreden over u, neemt u de medewerker zelf in dienst.

Back To Top